Успех наше бивше ученице Александре Аврамовић

Средином априла 2022. године обавештени смо о још једном великом успеху бивших ученика наше Школе.

Александра Аврамовић, наша бивша ученица и сада студенткиња Грађевинског факултета Универзитета у Београду, остварила је изузетан успех током студија и награђена је поводом прославе Дана Грађевинског факултета.

У писму, које је директорка Школе добила од декана Грађевинског факултета, поред обавештења о Александрином успеху, наводи се и следеће:

„Поред рада и залагања које је Александра уложила како би савладала градиво на нашем факултету, уверени смо да су од пресудног значаја била и темељна знања која је стекла похађајући Вашу цењену школу. Кључну улогу у томе имали су Ваши професори, који су неговали систем правих вредности и изузетним ангажовањем успели да образују и васпитају ђаке који на нашем факултету постижу изванредне резултате.“

Писмо у целости може да се види овде.

Честитамо Александри на изузетном успеху!

Захваљујемо се и свим другим успешним ученицима наше Школе који редовно чине да будемо поносни и мотивишу нас да континуирано унапређујемо свој рад и истрајемо у својој васпитно-образовној мисији!

Захваљујемо се и Грађевинском факултету који је још једном показао колико цени своје студенте, нашу Школу и рад наставника.