Успех наше бивше ученице Тијане Обрадовић

На адресу Школе је 8. фебруара 2021. године стигло писмо од декана Грађевинског факултета Универзитета у Београду, проф. др Владана Кузмановића. Том приликом сазнали смо за још један велики успех бивших ученика наше Школе. Наиме, Тијана Обрадовић, студент Грађевинског факултета у Београду и наша бивша ученица, добитник је награде из Фонда Института за саобраћајнице и геотехнику, за најбољи мастер рад на модулу Путеви, железнице и аеродроми и за најбољи мастер рад из области грађевинске геотехнике одбрањен у школској 2019/20. години.

У писму се наводи и следеће:

„Година за нама донела је велика искушења за цео наш образовни систем. Било је много потешкоћа, али се по ко зна који пут потврдило да системски, дугорочан и квалитетан рад са ђацима даје одличне резултате чак и у ванредним околностима. Основе које су им прегалачким радом несебично пренели професори Ваше школе, као и време проведено на нашем Факултету, довели су до изузетних резултата наше студенткиње, а Ваше бивше ученице. Због тога смо Вам неизмерно захвални и сигурни да ће Ваш колектив остати истрајан у својој мисији образовања младих људи и у годинама пред нама.Поред рада и залагања које је Тијана уложила како би савладала градиво на нашем факултету, сигурни смо да су од пресудног значаја била и темељна знања која је стекла похађајући Вашу цењену школу.

Кључну улогу у томе имали су Ваши професори који су неговали систем правих вредности (у временима када изузетност није увек препозната као врлина) и изузетним ангажовањем успели да образују и васпитају ђаке који на нашем Факултету постижу изванредне резултате.“


Овим путем и колектив Гимназије честита Тијани на постигнутом успеху и жели јој срећу у даљем раду!
Поред тога, захваљујемо се и свим бившим и садашњим ученицима наше Школе који чине да будемо овако поносни и мотивишу нас да континуирано унапређујемо свој рад и истрајемо у својој васпитно-образовној мисији!
Велику захвалност упућујемо и Грађевинском факултету који је још једном показао колико цени своје студенте, нашу Школу и рад наставника.

Писмо