Super User

Школски одбор.

Финансијски извештаји за 2018. годину.

Финансијски извештаји за 2017. годину.

Link za test okruženje (crveni dnevnik) je: https://test.esdnevnik.rs/ 

Link za rad u pravom dnevniku (plavi) je: https://esdnevnik.rs/  

 Nivoi hijerarhije u programu su:

1) Kordinator - administrator

2) Razredni starešina

3) Nastavnik

U prilogu se nalaze sva porebna uputstva.

Srećno !  

mysql> CREATE TABLE zivotinje (

          ime VARCHAR(20),

          vlasnik VARCHAR(20), 

          rasa VARCHAR(20),

          pol CHAR(1),

          datumRodjenja DATE,

          datum DATE);

 

SELECT EKSTERNA.[BROJ EKSTERNE], EKSTERNA.[DATUM FAKTURE], EKSTERNA.[SIFRA KUPCA], [SIFRANT ANALITIKE].NAZIV, [DETALJI EKSTERNE].[SIFRA ROBE E], [DETALJI EKSTERNE].[KOLICINA EKSTERNE]

FROM (EKSTERNA INNER JOIN [SIFRANT ANALITIKE] ON EKSTERNA.[SIFRA KUPCA] = [SIFRANT ANALITIKE].ANALITIKA) INNER JOIN [DETALJI EKSTERNE] ON EKSTERNA.[BROJ EKSTERNE] = [DETALJI EKSTERNE].[BROJ EKSTERNE];

 

select * from artikli INNER JOIN proizvodjaci

      ON artikli.IdProizvodjac = proizvodjaci.IdProizvodjac;

  

SELECT artikli.IdArtikal, 

       artikli.Naziv, 

   artikli.Cena,

   proizvodjaci.Naziv,

   proizvodjaci.Mesto

   from artikli inner join proizvodjaci

   on artikli.IdProizvodjac = proizvodjaci.IdProizvodjac;

 

 

 

 

 

 

За потребе прикупљања средстава за лечење ученице наше школе, њени одељењски сругови и другарице су покренули цео град, а почело је тако што су у Дому културе одржали представу под називом „Немањићи“. Ова представа је резултат ученичког у сарадњи са професорком историје Верицом Несторовић, а за нас је утолико значајнија јер је реализована пре РТС-ове серије о Немањићима.  Представа је одржана 3.11. 2017. Сценарио за представу као и сценографију су радили ученици.

Као и претходних година,ученици наше школе са професорком историје Верицом Несторовић посвећују један јавни час сећању на страдале ученике и наставнике у Крагујевцу током Другог светског рата. 

Дан сећања на српске жртве у Другом светском рату, 21. октобар обележава се, већ традиционално, тако што ученици четвртог разреда организују и одрже јавни час у знак сећања на највећу одмазду у Другом светском рату у Србији, коју су нацистичке снаге спровеле у Крагујевцу 21. октобра 1941. године у Крагујевцу. Тада је стрељано преко 3.000 грађана, међу којима и 230 ученика крагујевачке Гимназије.

Сваке године ученици бирају мотив под којим раде јавни час. Претходни је био под називом „Само да рата не буде“.

Ове године, 20. октобра 2017.    реализован је јавни час који је имао тему под називом „Дај нам сунца!“ Ученици четвртог разреда су приредили емотиван и едукативан школски час које су присуствовали сви ученици и наставници.

Page 1 of 5